Ticker

6/recent/ticker-posts

SUVE I LOMLJIVE KOVRDŽE SU PROŠLOST: TikTok maska za kosu kojom je oduševljeno milion dama!

 TikTok je poslednjih dana poludeo za maskom za kovrdžavu kosu koja se pravi kod kuće. I to potpuno sa razlogom! U pitanju je maska za kosu koja je oporavila suve i lomljive kovrdže za kratko vreme. Unela je kovrdžama sjaj, pravilan oblik i uz to oduševila koliko se kosa lako raščešljava. 

maska za kovrdzavu kosu


Ukoliko ti nemaš kovrdžavu kosu, ali je ona izrazito suva, nema problema - nastavi sa čitanjem, jer ovo pomaže!

Maska za kovrdžavu kosu od samo 3 sastojaka

Potrebno ti je:

  • 2 žumanca
  • kašika meda
  • kašika maslinovog ulja
  • kašika kokosovog mleka

Priprema:

Uzmite posudu i dodajte 2 žumanca sa kašikom meda. Zatim dodajte kašiku maslinovog ulja. Na kraju, promešajte i dodajte kašiku kokosovog mleka. Vaša maska za kovrdžavu kosu je spremna za upotrebu. Nanesite je na suvu kosu i držite minimum pola sata. Nakon toga, operite kosu šamponom i koristite regenerator. Videćete koliko je kosa nahranjenija i mekša odmah nakon sušenja. 

tik tok maska za kosu od jaja


Benefiti TikTok maske za kovrdžavu kosu:

Žumanca pomažu u hidrataciji kose i pune su vitamina A, E, minerala, folata i biotina. Pomažu u održavanju zdrave kose koja je otpornija na spoljne uticaje.

Med pomaže u zadržavanju vlage u kosi i održavaju je mekom. Smanjuje opadanje kose. Čini kosu sjajnom i svilenkastom, a pored toga smiruje upaljeno teme.

Maslinovo ulje sadrži razne hranljive materije i vitamine kao što su A, D, E, K. Takođe, bogato je antioksidansima i mineralima. Ima antibakterijska svojstva. Prirodna ulja pomažu u nezi dlake. Pruža sjajan izgled kosi.

Kokosovo mleko daje prirodan izgled i sjaj kosi i kontroliše opadanje kose. Pomaže u smanjenju peruti, u lečenju oštećene kose i dubinski je hrani. Kokosovo mleko jača koren kose, pomaže u smanjenju ispucanih vrhova. Ukrotiće kovrdžavu kosu i daće joj pravilan oblik.


Постави коментар

0 Коментари