Ticker

6/recent/ticker-posts

Uklonite strije zauvek! 4 najbolje kreme u Srbiji

 Zamislite leto u punom jeku, a strije "ko na izvol'te"! Hajde da zajedno pronađemo rešenje i uživamo u svom telu.

zena nanosi kremu protiv strija i celulita na butine u belom bademantilu

Pre nego što pretražimo omiljeni preparat, važna napomena: Svi preparati sa liste ispod baziraju se uglavnom na prirodnoj bazi i dozvoljeni su tokom trudnoće i dojenja.

1. Eucerin ulje za uklanjanje strija

Eucerin ulje protiv strija


Obogaćeno je vitaminom E. Mogu ga koristiti i trudnice, i tinejdžeri (ukoliko je neka devojčica primetila po koju striju, što je baš redak slučaj). Samim tim što je ulje u pitanju, osim ublažavanja strija, radi i protiv isušivanja i pucanja kože. Ima blag i prijatan miris, a masaža će prijati i najtvrđim "nevernicima" u ovakve proizvode. Odličan je u prevenciji strija, a i u suzbijanju već postojećih. Važno je da se često utrljava, pa nemojte štedeti pri kozumaciji, oslobodite ruku nakon svakodnevnog tuširanja. Prvi rezultati primećuju se već nakon mesec dana! Videćete kako dublje strije blede, a one malene prosto nestaju. 

Ovo je 100% prirodno ulje, ali je važno napomenuti da sadrži parfeme!

CENA: 1.453 dinara, apoteka Benu


2. Mustela krema za uklanjanje strija

Mustela krema


Iako je proizvođač naglasio da se radi o preparatu za prevenciju strija, ova kremica se odlično pokazala i u smanjenju već postojećih dosadnjakovića na koži. Odličan je saveznik kod uklanjanja strija, pogotovu ukoliko imate manjak strpljenja - rezultati su brzo vidljivi. 

Mustela kremica protiv strija ipak ima jednu manu - nakon dobrog utrljavanja u kožu, treba sačekati pre oblačenja, jer ostavlja pomalo lepljivu strukturu na koži. Ukoliko ti to ne predstavlja problem - samo napred! Nanosi se 2 puta dnevno.

Preporučujem je svim tipovima kože, pa i onoj najosetljivijoj! Prirodna je i efektivna.

CENA: 2.480 dinara, apoteka Benu


3. Striet za uklanjanje strija

Striet melem


Striet je melem koji deluje na sprečavanje pojave strija, ali i vrlo efektivan u njegovom uklanjanju. Od svih gorepomenutih mazalica, Striet ima, možda, i najbržu učinkovitost, ali to nije sve - gospodin Striet ima i najpovoljniju cenu! Verovatno su to razlozi zbog kojih ga biraju mnoge dame kao broj 1 saveznik u borbi protiv strija.

Koristi se nakon tuširanja i utrljava u kožu što duže. 

CENA: 985 dinara, Lilly drogerija

4. Sebamed krema za uklanjanje strija

Sebamed krema protiv strija


Prvo što ćete primetiti kod ove kremice jeste njena učinkovitost u hidrataciji kože. Ima blagi, kremasti, miris, i za razliku od ulja i melema - brzo upija!

Na proizvodu je naznačena pH vrednost 5.5, što znači da Sebamed krema protiv strija ima prosečnu pH vrednost kože. Zasigurno vam neće izazvati alergijske reakcije. Koristi se 2 puta dnevno.

CENA: 1.610 dinara, apoteka Benu


*Cene zavise od mesta na kojem kupujete.



Постави коментар

0 Коментари