Ticker

6/recent/ticker-posts

DOBRA NEGA NIJE UVEK SKUPA: Najbolji Balea proizvodi

 Skoro da i nema devojke koja nije probala nešto od Balea proizvoda iz DM drogerija. Sigurno da vam se nešto dopalo, a nešto vas i razočaralo, međutim, na Baleu je retko ko ostao ravnodušan.

najbolji balea proizvodi u dm


Da ne biste nasumično isprobavali ogroman broj proizvoda iz njihovog asortimana, predstavljam vam najbolje od Balee.

1. Balea Reinigungs Schaum



Ili poznatija kao Balea roze pena za lice. Ovo je definitivno jedan od najnežnijih proizvoda od Balee i definitivno će je oni sa osetljivom kožom obožavati, a vi sa suvom kožom lica - ne ustručavajte se i odmah nabavite roze penu, jer ćete uživati u svežini. Pena ne isušuje kožu, a toliko je lagana da i ukoliko vam uđe u oči - neće peći! Ph je neutralna što joj je još jedan veliki plus. Suva i gruba područja, koja se najčešće nalaze oko nosa, prosto će nestati ukoliko koristite svakodnevno ovu umivalicu. 

Nakon skidanja šminke, istisnite pumpicom penu (dovoljna su jedan do dva stiska za celo lice) i utrljavajte nežno rukama. Ona je toliko blaga da nema potrebe da mislite o vremenu korišćenja, već se slobodno opustite. Isperite mlakom vodom.

Još jedna lepa stvar ovog proizvoda jeste i sama pahuljasta pena koja se stvara odmah u dodiru sa vlažnim licem. Ono što sam ja primetila (a vi mi recite da li sam u pravu) jeste da me blagi miris ove pene podseća na Nivea kremu.

Cena joj je izuzetno pristupačna i roze penu možete pronaći u DM drogerijama za 299 dinara.

2. Balea oil repair Intensive



Mogu vam pričati kako sam probala ovo ulje i veoma mi se dopalo, međutim, ja se retko zadržim kod samo jednog proizvoda - zato ću vam ispričati koliko je oduševljena bila moja kuma koja je potrošila sad već na litre ovog proizvoda, i ne namerava da stane.

Njena kosa je veoma suva, gusta i farbana.

Ono što ćete prvo primetiti jeste koliko je ovo ulje gusto. Smatram da je jedno od najgušćih ulja koja se mogu naći u drogerijama, a struktura podseća na čuveno Makadamijino ulje. Ukoliko ne volite da dajete mnogo novca za ovakve preparate, po ovoj ceni (pa i nešto većoj) nećete naći bolji kvalitet i ozbiljno dobre rezultate na suvoj i isušenoj kosi. 

Pored super-praktične bočice, odlične strukture i dobrih rezultata, ovo ulje se super snašlo i u borbi protiv visokih temperatura, jer u sebi ima i zaštitu od toplote. Zato, posle njega možete slobodno koristiti fen, presu ili figaro za kosu. 

Cena ovog ulja je 475 dinara.

3.  Balea losion za telo sa Ureom



Prvo sam probala kremu za ruke iz ove kolekcije, koja me je oduševila, pa sam nakon toga morala da uzmem i losion za telo. Ostavlja isti svilenkastoglatki film na koži, a opet brzo upija. Odlična je formula za suvu kožu tela, ili kožu nakon sunčanja. 

Losion je srednjegust, a ukoliko se čak povremeno i borite sa onim belim ljuspicama od suvoće na koži (ja ih često imam na potkolenicama) ova krema će ih potpuno uništiti. 

Cena Balea losiona za telo sa Ureom iznosi 339 dinara.


Koji je tvoj omiljeni Balea proizvod?

Постави коментар

1 Коментари

  1. Анониман20.9.22. 08:14

    Sad vec omiljen Balea proizvod,Traum locken spulung,profesional.hvala Divi!

    ОдговориИзбриши

Ostavi komentar: