Ticker

6/recent/ticker-posts

Najpopularnije maske za lice iz Lilly drogerija: Čime se Srpkinje neguju kod kuće?

 Postoji li u Srbiji neko ko još uvek nije otišao na sajt Lilly drogerije, pa makar i da razgleda? - Nema šanse! Ukoliko ste u potrazi za efektnom maskom za lice koju ćete koristiti u "vremenu za sebe" kod kuće, definitivno treba da pogledate ovu listu.

najbolje maske za lice


Često bismo voleli da znamo šta to većina dama kupuje kada uđe u drogeriju, da malo "ukrademo" njihove favorite i probamo na svojoj koži. Zato ću vam predstaviti listu najtraženijih maski za lice koje dame kupuju u Lilly-ju.

Da napomenem, neke od ovih maski lično nisam probala, i ne mogu da garantujem za njihov kvalitet, ali svakako da su među najpopularnijima u Srbiji trenutno.

1. Garner Skin Naturals maska za lice u maramici

garnier maska za lice sheet


U pitanju je maska namenjena dehidriranoj koži. Svi tipovi kože lice mogu da je koriste, a hidratacija je obavezna kod svih stanja kože. Ova maska za lice obogaćena je ekstraktom nara, hijaluronskom kiselinom i hidrirajućim serumom. 

Maska se koristi tako što se pakovanje otvori, zatim bela strana nasloni na lice i skine zaštitni sloj. Namestite masku po konturama vašeg lica, držite je po uputstvu za upotrebu, zatim uklonite. Izmasirajte svoje lice ostatkom koji je ostao nakon uklanjanja maske. 

Na sat Lilly-ja pronaći ćete samo reči hvale onih koji su ovu masku probali.

Cena: 310 dinara 

2.  Baroness collagen sheet maska za lice

baroness plaza korejska maska za lice


U pitanju je korejska maska za lice. Kao što i sam naziv kaže, ova maska za lice sadrži kolagen. Kolagen je efikasan u poboljšanju elastičnosti kože, smanjivanju bora na licu i regeneraciji. Stoga se maska preporučuje onima kojima je kolagen potreban (tinejdžeri još uvek ne moraju da se brinu oko toga). Ova maska doprinosi i dubinskoj hidrataciji kože koja je važna za svaki tip kože. 

Pre korišćenja maske, proizvođač savetuje da se lice opere, zatim dobro osuši. Nakon vađenja iz kesice, maska se nanosi na lice i drži 15-20 minuta. Nemojte se umivati odmah nakon upotrebe.

Na Lilly sajtu komentari za ovu masku su fenomenalni. Korisnici ističu da je ovo možda i najbolja maska za lice kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta.

Cena: 120 dinara

 3. VZK flasteri za čišćenje kože

vzk Lilly flasteri za lice protiv bubuljica i mitisera


Čemu služe flasteri za lice? - Oni uklanjaju akne i komedogene, pa su tako idealni protiv nesavršenosti na koži. Kada se nanesu, oni svojim sastojcima umiruju crvenilo i uklanjaju bakterije sa naznačenog mesta. Flasteri se nanose isključivo na zonu lica gde imate akne ili druge nesavršenosti.

Deo lica zahvaćen bubuljicama operite i osušite čistim peškirom. Skinite flaster sa prozirne podloge i "zalepite" ga na mesto sa nesavršenostima. Ostavite da deluje tokom noći. Ukoliko ga nanosite preko dana, proizvođač naznačuje da se flaster koristi 6-12 sati. Nikako nemojte koristiti flaster u blizini očiju. U jednom pakovanju nalazi se 30 flastera.

Komentari na salt Lilly-ja ukazuju na malo komplikovanije odlepljivanje flastera, stoga budite strpljivi. Pored toga, korisnici tvrde da nakon samo dva flastera bubuljica potpuno nestaje.

Cena: 120 dinara

4. Afrodita Why Mask Goodnight maska za lice

afrodita maska za lice najbolja za suvu i masnu kozu


Maska za suvu kožu. U pitanju je noćna obnavljajuća maska za suvu i beživotnu kožu. Sadrži koenzim Q10, karite maslac i vitamin A. Maska sadrži visokohranljivu antiage negu. Maska se ne ispira.

Pre spavanja, naneti na čisto lice, vrat i dekolte. Umasirajte je dobro i ostavite da deluje tokom noći. 

Korisnici napominju da je maska savršena za suvu kožu, gušće je teksture i predivnog mirisa. Probudićete se sa prelepim sjajem čiste i zategnutije kože.

Cena: 206 dinara

5. M Beauty hologram gold okoloočna maska 

m beauty zlatna hologram gold maska ispod ociju za lice


Nemoguće je da ove stvarčice niste videli bar jednom ispod očiju neke influenserke. U poslednje vreme, ova vrsta maskice napravila je pravi BUM na društvenim mrežama. Zlatna hologram maska za područje ispod očiju umanjuje vidljivost bora i vraća elastičnost vašoj koži. Maska je obogaćena ekstraktom krastavca i kamilice, a sadrži i kolagen i zlato. Umiriće vašu kožu i dati joj mladalački izgled. 

Upozorenje: Ne koristite ovu masku ukoliko ste alergični na lepljivu traku, jer se može javiti peckanje i crvenilo. 

Cena: 136 dinara

6. Velnea voćni piling

velnea vocni piling maska za lice


Velnea voćna piling maska za lice daće vašoj koži momentalnu svežinu. Obogaćena je ekstraktima maline, brusnice i borovnice. Ova maska dubinski čisti lice i izbacuje sve nečistoće iz pora. Ostavlja osveženu i čistu kožu. 

Nanette sadržaj iz kesice na čisto lice i vrat. Izbegavajte deo oko očiju i usana. Nosite je 10-15 minuta, a nakon toga lagano isperite toplom vodom. 

S obzirom na to da su u pitanju voćni ekstrakti, savetuje se da pre nanošenja na lice, malu količinu stavite na unutrašnju stranu zgloba i sačekate 5 minuta kako biste proverili da li imate nekakve alergijske reakcije.

Korisnici tvrde da je maska idealna za sve tipove kože, pa i masnu. Maska dodatno i ublažava crvenilo od akni.

Cena: 115 dinara

7. Multiactiv piling gel

multiaktiv maska za lice piling za masnu kozu


Maska za lice sa hidrirajućim svojstvima. Zbog svoje gelaste strukture preporučuje se i masnoj koži, koliko i suvoj. Ova maska ima višestruku namenu: čisti kožu, vlaži je, čini je elastičnijom i dubinski hidrira. 

Na prethodno očišćenu kožu naneti masku na lice, vrat i dekolte. Naneti je u debljem sloju i ostaviti da deluje 10 minuta. Nakon toga uradite piling tako što ćete nežno masirati kožu lica. Uklonite je mlakom vodom. 

Ostavlja kožu hidriranom i blistavom, umiruje je i daje joj sjaj.

Cena: 100 dinara

Sve gorepomenute maske mogu se koristiti jednom do dva puta nedeljno. Ukoliko dođu u kontakt sa očima, odmah isperite. 

Da li ste koristili neku masku za lice sa ove liste najpopularnijih u Lilly-ju?

Sve fotografije proizvoda su sa sajta shop.lilly.rs

Постави коментар

0 Коментари