Ticker

6/recent/ticker-posts

DVA PUTA DUŽE TREPAVICE I GUŠĆE OBRVE ZA NEDELJU DANA: Serum od dva sastojka za kojim je poludeo TIkTok

 Bilo da si radila nadogradnju trepavica, ili jednostavno želiš i ti (pa ko još ne bi poželeo) da one budu duže i gušće - ovo je najbrži način da to postigneš. Posle već prve nedelje bićeš iznenađena učinkom ispred ogledala!

Složićeš se da je poslednjih godina moda za gušćim obrvama uzela maha. Blago onim devojkama koje su samo prestale da čupaju obrvice i one su jednostavno postale prelepe. Pored tih srećnica, tu smo i mi koje imamo "tri dlake", ali isto tako volimo zanosan pogled ispod obrve, zar ne? 

serum za trepavice I obrve za gustinu i rast


Probaj ovaj serum koji će čak duplo progustiti tvoje obrve. Za razliku od trepavica koje će rasti kao iz vode, za obrve ti savetujem da budeš malo upornija da bi videla rezultate - ali ćeš do njih zasigurno doći!

Boost serum za kojim je odlepilo više miliona devojaka širom sveta napokon se našao ispred tebe!

Sve što ti je potrebno jeste aloe vera gel i kapsule vitamina E. I jedno i drugo možete pronaći u bilo kojoj apoteci. Ima ih i u DM-u i Lilly-ju.

Dve kašičice aloe vera gela stavi u posudu. Dodaj tri kapsule vitamina E i dooobro promešaj.

Ja sam kupila u DM drogeriji praznu posudicu za maskaru i tu ubacila ovaj serum. Ti ga možeš držati u čemu god ti je zgodno, samo je važno da ima poklopac. Mešavinu možeš nanositi na trepavice i obrve štapićem za uši, tankom četkicom, ali najbolje čistim (potpuno čistim!) aplikatorom za maskaru.

Moj savet ti je da ne ispiraš staru maskaru kako bi unutra stavila serum, jer ćeš veći haos napraviti u kupatilu, nego što ćeš od te posudice dobiti - na samom kraju videćeš da je skoro nemoguće oprati je toliko da nema ni malo maskare unutra. Međutim, i ako to poželiš, naoružaj se strpljenjem za pranje i srećno!

Serum za obrve i trepavice nanosi svako veče. Ukoliko znaš da preko dana nećeš izlaziti napolje, možeš naneti i u toku dana. 

Setićeš me se već za nedelju dana kada budeš videla razliku! :) 

Постави коментар

1 Коментари

Ostavi komentar: