Ticker

6/recent/ticker-posts

Svrab ili peckanje? Sekret ili loš miris? VAGINALETE KOJE MORA DA PROBA SVAKA ŽENA makar jednom u životu

Doktorka iz Kliničkog centra u Beogradu mi je otkrila vaginalete koje se koriste i preventivno. Mogu ih koristiti sve žene iz preventivnih razloga! Odlične usled pada imuniteta, i kao prevencija infekcija. Takođe, odlično i momentalno umiruju svrab, peckanje, kao i druge neugodnosti u vagini.



Svakoj ženi, od puberteta, pa sve do poznih godina, se ponekad dogodila neugodnost u vagini. Ponekad je to peckanje ili nepodnošljiv svrab, takođe može biti pojačan sekret ili loš miris. Nažalost, neke žene prolaze kroz mnogo ozbiljnije neprijatnosti - to je bio slučaj sa mnom, ali sam imala sreće da dođem do divne doktorke u Kliničkom centru u Beogradu, koja me je spasila tada sa vaginaletama na prirodnoj bazi. 

Stoga želim da ovaj preparat vredan pažnje podelim sa vama.

U pitanju su vaginalete na prirodnoj bazi - sadrže propolis i hajdučku travu, a ono što je najvažnije - mogu se koristiti ukoliko imate određene simptome neugodnosti: svrab vagine, pojačan sekret, ili sekret lošeg izgleda ili mirisa, peckanje... 

Međutim, ono što je posebno važno - ove vaginalete se koriste i u preventivne svrhe! Vaginalete na prirodnoj bazi, za propolisom i hajdučkom travom mogu se pronaći u svim bolje snabdevenim apotekama. Nose naziv PROPOVAG intim vaginalete, a cena im je oko 500 dinara. 

foto: esensa.rs


Propovag vaginalete

Propovag vaginalete dolaze u žutom pakovanju, i sadrže 7 vaginaleta. Zahvaljujući svojim sastojcima, vaginalete pružaju zaštitu od negativnih efekata i štetnih dejstava iz spoljašnje sredine. Na taj način doprinose izbegavanju nastanka nelagodnosti koja se može javiti usled pada imuniteta, nepravilne higijene, upotrebe antibiotika, hormonskih promena, i drugih faktora.

Formulisane su na bazi prirodniih sastojaka. Propolis deluje antioksidativno. Koristi se kao sredstvo koje sprečava nastanak, razvoj i širenje invekcija. Hajdučka trava obiluje uljima i vitaminima koje blagotvorno deluju na stanje vaše vagine. 

Propovag u meno i postmenopauzi

Propovag vaginalete odličan su saveznik u borbi protiv prirodne suvoće vagine. One održavaju vlažnost i vraćaju elastičnost usled promena u meno i postmenopauzi.

Način upotrebe Propovag vaginaleta

Aplikovati jednu vaginaletu uveče pred spavanje (hoće da iscuri malo, pa stavite dnevni uložak). Preporučuje se primena u preventivne svrhe - 7 dana, a ukoliko imate već neke neugodnosti ili virusne ili bakterijske infekcije - 14 dana. Nakon toga, napravite pauzu. 

Ja sam samo sa ovim vaginaletama (uz dodatak propolis melema) rešila kondilome na vaginalnom unutrašnjem i spoljašnjem delu, kao i pomoću ovog proizvoda iz organizma "zauvek oterala" HPV virus. Ono što je jako važno, jeste da budete dobre prema svakom delu kože, a najvažnije prema onim najosetljivijim. 

Ne zapostavljajte svoju vaginu, pomozite joj da održi svoju unutrašnju čistoću, kao i zdravlje usled pada imuniteta. 

A šta za spoljnu upotrebu?

Dok korstite Propovag vaginalete, preporučuje se, kao dodatna nega, i neven pomada - koja se može pronaći u svim drogerijama po ceni od oko 600 dinara. Odlična je za spoljnu upotrebu. Pomada se može koristiti pri suvoći vagine, ali i kože, suvih zadebljanja na laktovima i kolenima, kao i svim površinama na telu koja zahtevaju dodatnu masnoću.

Постави коментар

0 Коментари