Ticker

6/recent/ticker-posts

ISKUSTVO I RECENZIJA: Koje su La Roche Posay kreme najbolje za suvu, masnu i kombinovanu kožu?

 Istraživali smo koja je to La Roche-Posay krema najbolja za tvoj tip kože. Imaš masnu, suvu, kombinovanu, ili uz to i osetljivu kožu ili sklonu nepravilnostima? - Postoji veliki razlog zbog čega su svi oduševljeni njihovim proizvodima, a došao je trenutak da i ti pronađeš svoju omiljenu kremu!

najbolje kreme la roche posay za suvu masnu i kombinovanu kozu sa aknama

Koja je najbolja La Roche-Posay hidratantna krema?

Ne postoji najbolja hidratantna krema, jer zavisiti od vašeg tipa kože, kao i toga šta je vašoj koži potrebno. Međutim, neki od najboljih La Roche-Posay hidratantnih krema uključuju Toleriane Double Repair hidratantnu kremu za lice, Effaclar Mat matirajuću hidratantnu kremu za masnu kožu i Hidraphase Intense Riche kremu sa hijaluronskom kiselinom.

Da li La Roche-Posay ima liniju "protiv starenja"?

Da! Ovaj brend poznat je po proizvodima koji su se odlično pokazali protiv finih linija na koži, prvih bora, kao i flekica nastalih od sunca. 

Da li su La Roche-Posay proizvodi namenjeni osetljivoj koži?

Apsolutno svi proizvodi (važno je da pronađete pravi za vaš tip kože) napravljeni su u saradnji sa svetskim dermatolozima koji su na umu imali upravo osetljivu kožu. Ukoliko pronađete idealnu kremu za vas, ne bi trebalo da vam izaziva crvenilo, niti peckanje. Ako je vaša koža osetljiva, polako uvodite novu kremu u vašu rutinu. Važno je da ne koristite odjednom više novih proizvoda, već jedan po jedan probajte na svojoj koži. Tako ćete znati da li vam krema odgovara, i da li je baš to vaša nova omiljena mazalica za lice.

Bez obzira na to da li imate masnu, suvu ili kombinovanu kožu, La Roche-Posay ima hidratantnu kremu za vas. Brend je stvorio odlične hidratantne kreme koje odgovaraju potrebama praktično svake kože.

Najbolje kreme za vaš tip kože - brenda La Roche-Posay

La Roche-Posay Toleriane 

la roche posay krema  recenzija cena


Ova lagana hidratantna krema, bez ulja, odlična je za sve tipove kože. Efikasno hidrira bez začepljenja pora, što ga čini posebno odličnim izborom za one sklone aknama. Krema je namenjena osetljivoj koži. Sadrži glicerin koji hidrira; ceramide koji obnavljaju i štite kožnu barijeru, kao i vitamin B3 koji umiruje upale i crvenila na koži.

Tip kože: Za sve tipove kože

Kada se nanosi: Dnevna krema

Kako se koristi: Ujutru, nakon čišćenja kože (i nanošenja seruma), nanesite na lice, vrat i dekolte. Tokom dana nanesite i SPF preko ove kreme.

Cena: 2.070 dinara u Lilly drogerijama

La Roche-Posay Effeclar Duo

la roche posay krema za masnu i kombinovanu kozu. iskustvo recenzija cena


Posebno formulisana za masnu kožu sklonu flekama i akni kod odraslih i tinejdžera. Dnevna hidratantna krema sa dvostrukim dejstvom koja smanjuje pojavu fleka i mitisera, kontroliše sjaj i pomaže u zaštiti kože. Hidrira kožu i pogodna za masnu kožu sklonu aknama.

Ne, ne isušuje kao što sam očekivala, što je odlično, jer je i masnoj koži potrebna hidratacija. Iz ovog razloga, ja je koristim samo uveče, iako je pogodna i za jutro, i za veče.

Ima blagi miris na medicinsku kremu, što je odlično ukoliko, kao ja, ne volite "parfemisane" kreme. Ako imate blage do umerene akne, i ne želite da nanosite više seruma, ovo je proizvod koji morate imati, posebno ako imate masnu kožu. Uštedelo bi vam toliko vremena i novca, jer dobijate tretman i hidratantnu kremu u jednom proizvodu.

Tip kože: Za masnu i kombinovanu kožu

Kada se nanosi: Dnevna krema (koju možete koristiti i uveče)

Kako se koristi: Ukoliko je nanosite ujutru, nanesite je nakon čišćenja kože, na lice, vrat i dekolte. Tokom dana nanesite i SPF preko ove kreme. Ako je vaš izbor za veče, uradite iste korake, samo što onda SPF nakon kreme nije potreban.

Cena: 2.110 dinara u Lilly drogerijama

La Roche-Posay hydraphase Riche

la roche posay krema za suvu  kozu. iskustvo recenzija cena


Bogata hidratantna nega za normalnu do suvu kožu. Ukoliko je vaše lice suvo, a ne volite teške i masne kreme, ovo je idearon rešenje za vas! Krema je bele boje, na vodenoj bazi. Momentalni upija i ostavlja nežni osećaj pod prstima. Neverovatno je koliko dugo hidrira kožu, jednostavno - koža je tokom celog dana hidrirana, a nemasna od kreme! 

Posle nedelju dana korišćenja primetićete da su suvi delovi kože nestali, koža ne zateže i izgleda blistavo! Ova krema se odlično pokazala i ispod šminke, jer daje efekat odmorne kože, a puder ne ostaje na suvim delovima (oni koji imaju suvu kožu lica, znaće o čemu govorim). 

Ovaj proizvod LRP garantuje epidermalnu koheziju i na bazi je hijaluronske kiseline, što znači da koža duže zadržava vodu. 

Tip kože: Za normalnu i suvu kožu

Kada se nanosi: Dnevna krema 

Kako se koristi: Ukoliko je nanosite ujutru, nanesite je nakon čišćenja kože, na lice, vrat i dekolte. Tokom dana nanesite i SPF preko ove kreme. 

Cena: 2.956 dinara u Lilly drogerijama

La Roche-Posay hyalu B5 - nega "protiv starenja"

la roche posay krema za masnu suvu i kombinovanu kozu. iskustvo recenzija cena


Intenzivno hidratantna formula koja obnavlja kožu i poboljšava tonus i teksturu kože. Na prvi dodir pomislićete da je krema lepljiva, međutim, ono što je pozitivno iznenađenje jeste da ne ostavlja lepljivi trag na licu, ne masti kožu i ne začepljuje pore.

Sadrži hijaluronsku kiselinu i vitamin B5. Lagana je krema, brzo upija i pruža optimalnu vlagu i hidrataciju, istovremeno smanjujući pojavu finih linija i bora, pa podstiče glatkiji, prefinjeniji ten. Pogodna je čak i za najosetljiviju kožu, pruža svojstva učvršćivanja kože, jer podržava prirodni proces regeneracije. Očekujte ujednačen i izgled sa povećanom elastičnošću. 

Pre nego što kupite ovu kremu, probajte tester, jer neki smatraju da je miris svežine koji ova krema ima, za nijansu prejak. Ukoliko volite miris u kremama, verujem da vam neće smetati.

Tip kože: Zrela, osetljiva koža svih tipova

Kada se nanosi: Dnevna krema 

Kako se koristi: Nanesite je nakon čišćenja kože, na lice, vrat i dekolte. Tokom dana nanesite i SPF preko ove kreme. 

Cena: 3.060 dinara u Lilly drogerijama

La Roche-Posay CICAPLAST GEL

cicaplast krema za lice iskustvo recenzija cena


Pošto je originalna La Roche-Posay Cicaplast Baume postala jedna od najpopularnijih krema, LRP napravio je i njenu gel verziju. Zašto? Iako je prvobitni Cicaplast bio fenomenalna krema, neki su se žalili da im je začepio pore i izazvao izbijanje bubuljica, stoga je LRP napravio gel varijantu kako do ovoga više ne bi dolazilo.

Dakle, imate termalnu vodu i pantenol koji pružaju umirujući efekat. Dok cink, bakar, i drugi sastojci oporavljaju nepravilnosti na koži. Ne zaboravite na glicerin i hijaluronsku kiselinu za hidrataciju. Šta više možete poželeti?

Tekstura je veoma lagana, pa se može koristiti i u jutarnjoj i u večernjoj rutini. Iako je namenjen svim tipovima kože (i odlično se pokazao i kod suve, i kod masne kože), ipak je bolje da zimi suva koža upija neku jaču/težu kremu. 

Međutim, ukoliko je tvoja koža suva, ali sa aknama - ovo je fenomenalno rešenje. Takođe, masna koža sa nepravilnostima će je obožavati.

Kao i ostali LRP proizvodi, i ovaj je bez alkohola, eteričnih ulja i mirisa.

Tip kože: Svi tipovi

Kada se nanosi: Dnevna krema (koju možete koristiti i uveče)

Kako se koristi: Ukoliko je nanosite ujutru, nanesite je nakon čišćenja kože, na lice, vrat i dekolte. Tokom dana nanesite i SPF preko ove kreme. Ako je vaš izbor za veče, uradite iste korake, samo što onda SPF nakon kreme nije potreban.

Cena: 1.380 dinara u Lilly drogerijama

U ovom tekstu mogli ste da pronađete najbolje kreme, ma koji tip kože da imate. Recenzije su bazirane na iskustvima onih koji su probali proizvode. 

Fotografije su preuzete sa sajta Lilly drogerije.

Постави коментар

0 Коментари