Ticker

6/recent/ticker-posts

Najbolje od brenda The Ordinary za masnu kožu: Evo zašto su ovi proizvodi NAJPRODAVANIJI U SVETU

 Vrlo je verovatno da ste već čuli za The Ordinary proizvode. Ovaj brend je među najpopularnijima na svetu kada je reč o efikasnosti proizvoda u odnosu na prihvatljivu cenu! To je jedan od razloga zbog čega bi nešto sa liste ispod moglo da se nađe u vašem spisku za narednu kupovinu. Kako bih suzila spisak, u ovom tekstu govoriću o najboljim The Ordinary proizvodima za masnu kožu.

the ordinary srbija cena

foto: susan-wilkinson, Unsplash

Ako imate masnu kožu, važno je da pronađete proizvode koji će smanjiti višak sjaja, ali i dalje održavati vašu kožu uravnoteženom i hidratantnom. Srećom, The Ordinary ima niz proizvoda koji će savršeno funkcionisati u vašoj rutini nege masne kože.

Evo nekih od najboljih The Ordinary proizvoda za masnu kožu koje možete dodati svojoj rutini.

The Ordinary Niacinamid 10% + Cink 1%

Ovaj multi-tasking proizvod pomaže u smanjenju proizvodnje sebuma, a istovremeno smanjuje fleke i crvenilo. Pogodan je za sve tipove kože.

Ovaj serum je jedan od najboljih The Ordinary proizvoda za masnu kožu, jer sadrži efikasnu koncentraciju niacinamida, za koji se pokazalo da kontroliše proizvodnju sebuma. Takođe se bavi širokim spektrom drugih problema sa kožom, uključujući crvenilo i upalu, fine bore i hiperpigmentaciju. Kupi ovde.

Maska sa salicilnom kiselinom

Ova maska kombinuje salicilnu kiselinu, hemijski piling, sa ugljem i glinom da apsorbuje višak sebuma, otčepi pore i minimalizuje izbijanje akni i iritaciju kože.

Salicilna kiselina je odličan piling za masnu kožu, jer je rastvorljiva u ulju i ulazi duboko u pore kako bi uklonila višak sebuma i ostataka prljavštine, što dovodi do glatkog i čistog tena. Koncentracija od 2% u ovoj maski je efikasna, ali dovoljno nežna da smanji rizik od iritacije. Kupi ovde.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% piling

Piling visoke snage je jedan od najboljih The Ordinary proizvoda za masnu kožu, jer efikasno ulazi unutar pora, a pilinguje i mrtve ćelije na površini kože. Ovo pomaže da se koža oslobodi viška masnoće, a istovremeno poboljšava ton i teksturu.

Ovaj piling nudi niz prednosti, zahvaljujući visokoj koncentraciji alfa-hidroksi kiselina (glikolna kiselina, mlečna kiselina, vinska kiselina i limunska kiselina), kao i efektivna koncentracija beta hidroksi kiseline (salicilna kiselina). AHA pomažu u pilingu gornjeg sloja kože kako bi se smanjili znaci starenja, poboljšala tekstura i smanjila hiperpigmentacija, dok BHA otčepljuje pore, uklanja višak sebuma i prljavštine za čist ten. Kupi ovde.

The Ordinary hidratantna krema

Ova The Ordinary hidratantna krema je lagana, ali efikasno hidrira, što je čini odličnim izborom za one sa masnom kožom.

Složićete se da masnokožci ipak moraju da navlaže kožu da bi održali adekvatan nivo hidratacije. Ova hidratantna krema sadrži hijaluronsku kiselinu, koja privlači vlagu i održava je. Takođe sadrži aminokiseline, dermalne lipide i druge hidratantne sastojke koji hidriraju i štite, ne ostavljajući za sobom masni finiš. Kupi ovde.

Постави коментар

0 Коментари