Ticker

6/recent/ticker-posts

ZORANNAH PREPORUČUJE: Najbolji proizvodi 2022. godine za negu lica

 Najpoznatija influenserka sa ovih prostora, Zorannah (Zorana Jovanović) podelila je sa nama preporuku omiljenih proizvoda koji su, za nju, obeležili prethodnu, 2022. godinu.

Zorana Jovanović Zorannah preporučuje najbolje preparate za negu lica

Foto: Instagram/Zorannah

Svi već dobro znamo da Zorannah ne štedi na kvalitetu kozmetičkih proizvoda. Hajde da zavirimo na njenu listu onih koji su, zaista, vredni pažnje. 

1. Drunk Elephant gel cleanser

Kako Zorana tvrdi, ovaj čistač za lice je vrlo efektan u uklanjanju prljavština sa lica, kao i šminke. Kako navodi, koristi ga i za uklanjanje šminke, ali i kao klasični gel za čišćenje lica. Influenserka je oduševljena učinkom ovog proizvoda, pa je tako potrošila čak četiri pakovanja do sada, a kako kaže - ne može dovoljno da ga nahvali. 

Možete ga pronaći u Sephora radnjama. Cena: oko 3.500 dinara.

2. Ren toner

Nakon više od četiri potrošene bočice ovog tonera, Zorana ne krije oduševljenje. "Od svih tonera koje sam u životu probala, na ovom sam se najviše zadržala", reči su kojima opisuje vernost prema ovom proizvodu. Nakon nanošenja tonera, koža je efektno očišćena, a vaše lice prosto sija. 

Možete ga pronaći u Sephora radnjama. Cena: oko 4.000 dinara.

3. Biologique krema za lice

Zorana savetuje ovu kremu onima sa "nestašnom" kožom, odnosno, kožom sklonom bubuljicama. Iako proizvođač to nije naveo, Zorana ovu kremu koristi u noćnoj rutini nege. Razlog tome je, kako kaže, teža tekstura kreme. Ova krema promenila je Zoraninu kožu lica na bolje, odnosno, umanjila nepravilnosti na licu. 

4. Biologique serum za lice

Ovaj plavi serum znatno hidrira kožu i čini je mekšom. Na influenserku je, od svih Biologique proizvoda, ovaj ostavio najveći utisak.

Zorana je navela da je najvažnije kod kupovine proizvoda za negu kože, prethodno savetovanje sa svojim dermatologom, ili drugim stručnim licem za kožu.

5. Visolastine maska

Violastine masku za lice, od Biologique-a, Zorana sa zadovoljstvom preporučuje. "Toliko lepo hidrira kožu, lice vam bude elastičnije, i kao da se preporodite", reči su kojima ona opisuje efekat ove maske za lice. Zorana priznaje da ponekad i prespava sa ovom kremom, jer je koristi uveče, i to do dva puta nedeljno. Ova maska ne zateže kožu, ima teksturu kreme i neverovatno prija licu. 

* Biologique proizvode možete naručiti putem Instagrama.

6. Farm stay eye patches

Ovaj proizvod podseća kao na maskice, i koriste se ispod očiju. Crne su boje, a Zorana ih čuva u frižideru. Razlog tome je što su, prilikom stavljanja na lice, hladne i tako opuštaju otok na podočnjacima. 

Cena: 2.200 dinara

Pogledajte ceo video sa preporukama:




Ovo su bile preporuke Zorane Jovanović, Zorannah. Ona garantuje da kupovinom ovih proizvoda ne možete da pogrešite. 


Постави коментар

0 Коментари