Ticker

6/recent/ticker-posts

PRIRODNA PASTA ZA IZBELJIVANJE ZUBA KOD KUĆE: Najbolji rezultati za samo 7 dana!

 Napokon ste naišli na tekst koji se 100% zasnovan na iskustvu! Nije šala, kurkuma na ovaj način izbeljuje zube do čak tri nijanse! Može li ovaj žuti prah zaista da izbeli vaše zube prirodnim putem? Zvuči potpuno čudno, ali ovo nije šala, stvarno radi!

izbeljivanje zuba


Kada sam čula da kurkuma može da izbeli zube, priznajem, bila sam skeptična. Kako da žuti začin izbeli zube kada zaprlja ruke, usne, odeću ili nokte? Samo nastavite sa čitanjem...

Da, u početku su vam zubi žuti, ali čim ih isperete, odmah ćete imati belje! 

Upotreba kurkume za izbeljivanje zuba je domaći lek koji se široko koristi u Kini, Vijetnamu i Indiji. Takođe, može da izleči infekcije desni. Deluje antiinflamatorno i antibakterijski, tako da ubija mikroorganizme koji izazivaju probleme sa desnima i zubima.

Da li ste probali kupovne trake ili olovke za izbeljivanje? Nažalost, komercijalne trake za izbeljivanje i paste za zube koje obećavaju biserni osmeh nisu najzdraviji izbor i većina njih sadrži štetne hemikalije. Kurkuma je 100% prirodna i nema neželjenih efekata nakon upotrebe. Dakle, nemate šta da izgubite. 

Kako da izbelite zube kod kuće

Potrebno vam je:

  • Organski prah kurkume
  • Četkica za zube (Imajte na umu: Vaša četkica za zube će nakon ovoga biti užasno obojena žutom bojom)
  • Pasta za zube koju redovno koristite

Kako to radi:

Pomešajte prah kurkume sa vodom da napravite gustu pastu. Umočite četkicu za zube i operite zube kao i obično.

Umesto da isperete kada završite, ostavite kurkumu da stoji na vašim zubima oko 5-10 minuta kako bi mogla da učini svoju magiju.

Ispljunite ga i temeljno isperite, a zatim operite zube po drugi put koristeći svoju uobičajenu pastu za zube.

Kada vam prašak kurkume ostane na zubima ili desnima, to će izazvati žutu nijansu, ali kada se potpuno ispere, trebalo bi da primetite svetliji i beliji osmeh. Možda ćete primetiti razliku već sa prvom aplikacijom. Budite uporni nekoliko dana, i videćete razliku. Jednostavno pokušajte, nemate šta da izgubite!

Koristite 3 puta nedeljno ovu pastu sa kurkumom, a nakon dve nedelje, slobodno smanjite upotrebu na jednom u deset dana za održavanje.

Постави коментар

0 Коментари