Ticker

6/recent/ticker-posts

OTARASI SE TAMNIH KOLUTOVA: Ovo su najbolje kreme protiv podočnjaka

 Posao, stres, previše obaveza, premalo sna, dan vam je prosto kratak - da li se prepoznajete? Došlo je vreme da se umor ne vidi na vašem licu! Pronašla sam tri najbolje kreme protiv tamnih kolutova i podočnjaka.



Ovo je moj izbor:

1. Neutrogena Rapid Wrinkle Repair



Baš ova krema za okoloočno područje vam treba ako ste rešile da se ne igrate više sa boricama. Formula retinola pojačava kolagen za brisanje bora, kao i za poboljšanje tonusa i teksture, ono umorno crnilo oko oka - ćaos, doviđenja. 

Cena: 1.700 din.

2. L'oreal Revitalift Triple Power



Težak je slučaj da do sada niste čule za ovu kremicu - hvaljena je na svakom ćošku! Ona je odobrena od strane dermatologa i sadrži 3 efektna sastojaka protiv starenja: retinol, vitamin C i hijaluronsku kiselinu. Primetićete svetlije i glađe područje oko očiju za otprilike 10ak dana, živa istina.

Cena: 1.990 din.

3. CeraVe Eye Repair



CeraVe je u poslednjem periodu napravio ogroman BUM kada je nega kože u pitanju - to sa velikim razlogom! Ova kremica je napravljena od ceramida za obnavljanje kožne barijere, a sadrži i hijaluronsku kiselinu za dodavanje potrebne vlage, ova krema oko očiju će smanjiti pojavu tamnih krugova bez iritacije, veliki + za one koji imaju ovo područje osetljivo. Malo je čudna pod ruku - ali zaslužno u top 3!

Cena: 1.699 din.

Koja kremica je vaš izbor?

Постави коментар

0 Коментари