Ticker

6/recent/ticker-posts

ŠTA KUPITI OD VZK KOZMETIKE? Preparati koji su vredni vaše pažnje

 Ukoliko u vašem gradu postoji Lilly drogerija, velika verovatnoća je da ste čuli za njihov brend VZK. U pitanju je skraćenica od naziva koji itekako privlači pažnju: "Veoma zdrava krema". Ono što nam prvo zapadne za oko kada ih ugledamo jesu njihove i više nego pristupačne cene proizvoda.

Lilly drogerija

 foto: YouTube, Lilly drogerie 

Ukoliko ne znate za šta pre da se uhvatite, možda biste želeli da pogledate ovu listu napravljenu od strane nekog ko je probao veliku većinu proizvoda marke VZK.

Ne dajte da vas cene zavaraju, iako ovako pristupačni, neki proizvodi mogu ozbiljno da se porede sa mnogo skupljim brendovima.

Pored raznih ulja, kao i pantenol kreme i rastvora koji su uvek odlični, preparate sa sledeće liste treba imati na spisku za sledeću kupovinu u Lilly drogeriji.

ANTIRID OKOLOOČNA KREMA



VZK Antirid krema za područje oko očiju vrlo verovatno da je vaša sledeća omiljena kremica ovog tipa. Ukoliko imate problem sa suvim podočnjacima, pa i izrazito suvim, ova kremica će vas oduševiti. Na bazi je prirodnog ulja jojobe, a sadrži i retinol. Naravno, ovde ne govorimo o magičnom štapiću koji uklanja podočnjake, ali će vas već narednog dana korišćenja oduševiti njena sposobnost da hidrira čini okoloočno područje mekanim i glatkim. 

Jednom do dva puta dnevno umasirajte kremicu na područje podočnjaka, lagano masirajući taj deo. 

Dolazi u tubi od 15ml.

Cena: 320 dinara

KREMA ZA PETE



Suva stopala? Ispucala koža? Grube pete? VZK krema za pete rešava ovaj problem, i to za izuzetno pristupačnu cenu. Krema za pete sadrži ureu, što veoma pomaže suvoj koži, a rezultati su vidljivo mekša stopala i pete. Iako je u pitanju krema, ima dosta masnu strukturu, sporije upija, pa vam je dovoljna zaista mala količina kako biste dobili vidljive rezultate. 

Recenzije drugih korisnika ove kremice su takođe pozitivna. Najčešći utisak je da se već nakon prvog nanošenja vide pozitivni rezultati.

Kremu nanosite na čista stopala. Može se koristiti bilo kada, ali vam preporučujem da to ipak bude uveče, zbog osećaja masnog filma koji ostavlja na stopalima.

Dolazi u tubi od 50ml.

Cena: 230 dinara

BABY KREMA ZA LICE



Iako je u pitanju krema za bebe, ovaj proizvod pokazao se odlično kod odraslih sa suvom kožom. Baby krema za lice ne sadrži parabene i hranljiva je. Hipoalergenska krema, bogata vitaminom E i uljem avokada. Odlična za sve one koji se bore sa suvom kožom lica ili tela. Krema je blage teksture, brzo upija, a kožu čini mekanom poput bebine. Hidrira suve delove na licu i telu.

Drugi korisnici ocenili su ovu kremu "čistom desetkom" kada je reč o primeni kod odraslih sa suvim tipom kože. 

Dolazi u tubi od 50ml.

Cena: 250 dinara

HIJALURON SERUM



U moru seruma sa hijaluronskom kiselinom koji su u poslednje vreme preplavili drogerije, ovaj itekako zahteva vašu pažnju. Mnogi serumi, po ceni od koje će vam se zavrteti u glavi, mogu da stanu "na crtu" ovom VZK serumu sa hijaluronskom kiselinom. Serum je namenjen svim tipovima kože. Odlično hidrira lice, i savršena je podloga za šminku. Dolazi u prelepoj providnoplavoj bočici, i pomoću pipete olakšava nanošenje. Ne ostavlja završni film na koži, pa će zato odgovarati i onima sa kombinovanom i masnom kožom.

Par kapi nanesite na prethodno očišćeno lice masirajućim pokretima. Nakon što koža upije serum, nanesite dnevnu ili noćnu kremu. 

Dolazi u bočici sa pipetom od 30ml.

Cena: 880 dinara

SOS BALZAM ZA USNE



I najsuvlje usne traže kakao buter, arganovo i bademovo ulje. Sve to sadrži ovaj intenzivni VZK balzam za usne. Izuteno je masan, pa vam je dovoljna zaista mala količina. Takođe, balzam će se jako dugo zadržati na vašim usnama, odnosno, nećete ga "brzo pojesti". Usne čini mekšim, a ono što je najvažnije, brzo oporavlja ispucale usne od hladnoće ili drugih faktora. 

S obzirom na strukturu, kada nanosite ovaj proizvod, zaboravite na ruž ili sjaj preko, jer se zbog masnoće neće zadržati. Međutim, ukoliko volite vidljivo negovane usne bez šminke, sa blagim sjajem, ovo je idealan preparat za vas. Odličan je za predstojeću zimu. Iako će vam na prvi pogled delovati malo, ovaj balzam dugo traje.

Dolazi u posudici od 10g.

Cena: 170 dinara

Za kraj - da naglasim - ovaj tekst nije plaćena reklama :)


fotografije proizvoda: shop.lilly.rs

Постави коментар

0 Коментари