Ticker

6/recent/ticker-posts

NAJBOLJI SERUMI SA VITAMINOM C: Ujednačen ten i sjajna koža bez flekica

 Najbolji vitamin C serumi za lice koji mogu da se kupe u drogerijama i apotekama u Srbiji mogu da variraju u zavisnosti od vašeg stanja i tipa kože. Međutim, sastavili smo listu popularnih brendova i proizvoda koji su dostupni kod nas, a vrede svaki dinar.

sjaj kože lica od vitamina c
Foto: freepik.com

Pre nego što pogledate listu, važno je da napomenemo da ovaj tekst nije reklamnog karaktera, već subjektivna recenzija proizvoda.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster 


Eucerin je poznat po svojim proizvodima za osetljivu kožu, pa ukoliko ste dosada probali makar jedan njihov proizvod, znate da je zasluženo na ovoj listi. Ovaj serum sadrži vitamin C i hijaluronsku kiselinu za hidrataciju i osveženje kože. Uklanja flekice i izjednačuje ten. Nema potrebe detaljisati, ukoliko vam je ova cena pristupačna, kakvu god kožu da imate - nema potrebe da tražite dalje.

Cena: 4.505 dinara - Lilly drogerija

L'Oréal Paris Revitalift Clinical


Ovaj serum je visoko koncentrovan sa čak 12% čistog vitamina C. Koriguje neujednačen ten, zatvara pore i rešava blage flekice na licu. Pogodan i za osetljivu kožu. Ono što je fenomenalno pored čistog vitamina C, je što sadrži i salicilnu kiselinu i vitamin E. Svi tipovi kože će ga obožavati. Ne oseća se na licu i ne lepi se.

Cena: 1.860 dinara (na akciji) - Lilly drogerija

Avene A-Oxitive Serum

Može da se desi da nije dostupan u svim drogerijama, ali Avene serum možete da pronađete u apotekama. Njihov A-Oxitive serum sadrži vitamin C i savršen je izbor baš za osetljivu kožu. Izuzetno dobar sastav, a veoma lagana kremica - nema bolje preporuke za osetljivu i nežnu kožu. Kao i ostali na listi, ukoliko imate flekice, proširene pore, neujednačen ten - ni ovaj serum vas neće izneveriti.

Cena: 4.930 dinara - Lilly drogerija

La Roche-Posay vitamin C

Pored čistog vitamina C, LRP serum sadrži i hijaluronsku kiselinu koja dodatno pomaže u hidrataciji kože. Ovo je možda i najpopularniji preparat sa ove liste. Za sve tipove kože je. Veoma lako se koristi zbog pipetice, a struktura proizvoda je na zavidnom nivou - ne lepi se na licu, niti zateže.

Cena: 4.310 dinara - Lilly drogerija

Ovi proizvodi nude različite koncentracije vitamina C i mogu da se razlikuju u svojim dodatnim sastojcima. Pre kupovine pogledajte koje dodatne sastojke imaju, pa prilagodite svoj odabir tipu kože i ličnim potrebama.

Постави коментар

0 Коментари