Ticker

6/recent/ticker-posts

STOP ZNOJAVOM ČELU! Po ceo dan ćeš prskati ovaj SPREJ: Osvežava lice i košta 0 dinara

 Napravi sama sprej za osvežavanje lica od ružine vodice u 7 jednostavnih koraka. Uz hidrirano lice, znoj i proširene pore biće prošlost! 

sprej za lice ruzina vodica

Ružina voda je prirodno bogata antioksidansima, hidrira kožu i smanjuje crvenilo.

Kako sprejevi za lice od ružine vodice koji se kupuju u prodavnici mogu da koštaju mnogo, a zapravo, ne mogu da se pohvale sa mnogo prirodnih sastojaka. Srećom, postoji jednostavan recept za pravljenje sopstvenog spreja od ružine vodice - i znate šta - potpuno je prirodan, prelepo miriše, i najlepše miluje vašu (čak i osetljivu) kožu.

Umirujuća moć latica ruže ovde rešava veći deo posla, pa vam i ne treba puno sastojaka. Koraci su jednostavni, tako da ne morate da budete hemičar da biste ovo napravili kod kuće. :)

Znate šta je najbolje? Možete da ga koristite po ceo dan! Kod kuće, na čisto lice, da izbegnete isušivanje kože od klime, pred spavanje da umirite kožu, preko dana čak i preko šminke! Na bazenu ili plaži osvežavaće vas čak i preko SPF kreme.

Pročitajte i Ovo je NAJBOLJA KREMA SA RETINOLOM: Dermatolozi je preporučuju, pristupačna je i obožavaćeš je

Šta vam je potrebno?

  • Latice 3-4 crvene (procvetale) ruže
  • 300ml vode
  • Sprej bočica
  • Šerpica sa poklopcem
  • 2 kašičice biljnog glicerina (opciono, preporučujem onima koji imaju suvu kožu)
  • Kapi vitamina E (opciono, ali velika preporuka, jer neguje lice)

Priprema:

U proključalu vodu ubacite iskidane latice ruža. Poklopite i ostavite u vreloj vodi da odstoji nekoliko sati, dok se voda potpuno ne ohladi. Procedite u bočicu sa raspršivačem. U bočicu dodajte biljni glicerin i vitamin E. Promućkajte pre korišćenja. 

Miris je blag, ali osvežavajući. Ne lepi se za kožu i brzo upija, dok lice ostavlja nežnim na dodir i svežim preko celog dana.

Koža će vam sijati letnjim sjajem, a znoju i dehidriranosti neće biti mesta. Slobodno koristite sprej i pre pudera, ali i preko šminke, kako biste osvežili sjaj. 

Pročitaj i Kako zdravo pocrneti na suncu? Trend za leto 2023 je SEKSI PREPLANULA KOŽA bez crvenila!

Постави коментар

0 Коментари