Ticker

6/recent/ticker-posts

TOP 10 SPF KREMA! Najbolji proizvodi za sunčanje iz drogerija ZA LICE I TELO

 Kako da pocrniš, a da što manje oštetiš kožu? Donosimo ti čak 10 najprodavanijih proizvoda iz drogerija koji su proglašeni najboljim borcima protiv UV zraka! Najbolje kreme za sunčanje nalaze se na listi ispod, a ti potraži koja će baš tvojoj koži najbolje da prija.

zena uziva na plazi namazana kremom za suncanje

Nije tajna da sunce može da ošteti kožu na razne načine, a svakim novim letom, ono je još štetnije. Često izlaganje UV zracima može trajno da ošteti kožu, da ubrza starenje i stvori probleme koji su mnogo veći od crvenila na koži. Srećom, postoje kvalitetne kreme koje će ti pomoći da uživaš na suncu bezbednije.

Bilo da tražiš kremu za sunčanje za osetljivu, masnu, ili suvu kožu, možda po pristupačnosti cene, ili po potrebama cele porodice, na ovoj listi pronaći ćeš idealnu. 

Top 10 krema za sunčanje:

KREME SA ZAŠTITNIM FAKTOROM ZA LICE:

Spf za lice najbolje iz lilly i dm

1. Eucerin

Bilo da pričamo o najpopularnijem proizvodu od Eucerina - Oil Control za masnu kožu, ili bilo kom drugom proizvodu sa SPF-om za lice ovog proizvođača, pričamo o najboljem. Eucerin Oil Control je trenutno najpopularnija krema sa zaštitnim faktorom, i to sa odličnim razlogom! 

Izuzetno je lagana, brzo upija, a ono što korisnici najviše vole, jeste što ne stvara bubuljice i uopšte se ne oseti na licu. Ne ostavlja bele tragove i ne lepi se na koži. Visoki nivo zaštite čuvaće vas od sunčevih zraka. 

Pored Eucerin Oil Control proizvoda, isto toliko pažnje je privukao i Eucerin SPF za osetljivu i suvu kožu. Izaberite najbolje za vaš tip kože i ne brinite ovog leta.

Cena: 2.295 - na popustu: 1.600 dinara u Lilly drogerijama

2. La Roche-Posay fluid

La Roche-Posay Anthelios fluid SPF 50 u ozbiljnoj je trci za prvo mesto, pored Eucerina. Mi kažemo - apsolutno zasluženo! LRP je idealan za sve tipove kože. Izuzetno brzo upija i ne ostavlja bele tragove. Sa ovom kremom nećete imati problema sa zapušavanjem pora i bubuljicama. Tečne, vodenkaste teksture, ali se savršeno ponaša i na suvoj koži. 

Cena: 2.295 - na popustu: 1.895 dinara u Lilly drogerijama

3. Multiactiv Sensitive 

Multiactiv Sensitive SPF 50 idealan je za normalnu do suv kožu koja je i osetljiva. Ukoliko je ovo vaš tip kože lica, a pored toga u potrazi ste i za pristupačnijim proizvodom - čestitamo, upravo ste našli idealno rešenje.

U poređenju cene i kvaliteta, ovaj proizvod je nešto na šta treba obratiti pažnju. 

Sadrži ekstrakt morske kamilice, vitamin E i pantenol. Sprečava isušivanje kože, neguje i čini lice vlažnim i mekanim na dodir. 

Cena: 755 dinara u Lilly drogerijama

4. Hada Labo Tokyo

Hada Labo Sun je nežna krema sa zaštitnim faktorom 50. Visoka zaštita od sunca za lice koja sadrži hijaluronsku kiselinu i pantenol. Odlična je i u borbi protiv starenja kože, jer sadrži elastin i kolagen. 

Ova krema izuzetno brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži. Idealna je za sve tipove, a može da se nanosi i na vlažnu kožu. 

Cena: 1.349 dinara u DM marketima

Pročitaj i kako da napraviš sprej za OSVEŽAVANJE i protiv znojenja lica, a košta 0 dinara

KREME SA ZAŠTITNIM FAKTOROM ZA TELO:

najbolje kreme sa zastitnim faktorom za suncanje iz lilija i dm

1. Eucerin gel-krem

Eucerin gel-krem za zaštitu od sunca sa SPF 50 idealna je za sve tipove kože. Proizvođač tvrdi da je ovo krema i za lice i za telo, međutim, mnogo lepše se ponaša na telu, brže upija i ne ostavlja masan sloj na koži. 

Posebno je formulisana za kožu sklonu alergijama od sunca. Ova gel-krema je bez parfema, pa nema bojazni od iritacija. Vodootporan je.

Cena: 2.309 - na popustu: 1.609 dinara u Lilly drogerijama  / 150ml

2. Garnier Ambre Solaire

Garnier Ambre Solaire je mleko za telo sa zaštitnim faktorom 50. Mleko je predivnog, blagog mirisa i izuzetno lepo neguje kožu. Idealno za plažu - pakovanje sadrži 200ml proizvoda i odlično je za celu porodicu.

Garnier mleko namenjeno je isključivo za telo, ne za lice. Apsolutno opravdano, ovo je jedno od najpopularnijih proizvoda za sunčanje.

Cena: 1.535 dinara u Lilly drogerijama  / 200ml

3. Top Ten Carotene

Godinama unazad, Top Ten Carotene Sun je losion za telo koji se uvek među prvima rasproda. Apsolutno zasluženo, jedan od najpopularnijih proizvoda za zaštitu tela od sunčanja. Pored toga, izuzetno je pristupačna.

Dolazi u dve spojene bočice, sa čak 300ml proizvoda.  U jednoj bočici je SPF 20, a u drugoj SPF 40. 

Lagana formulacija koja pruža zaštitu za celu porodicu. Ono što posebno izdvaja ovaj proizvod je beta-karoten, prirodni ekstrakt ulja šargarepe. Pored toga, Top Ten Carotene sadrži i vitamin E.

Cena: 999 dinara u DM marketima  / 300ml

4. Carroten mleko u spreju

Carroten mleko za sunčanje u spreju sadrži SPF 30. Jako lepo hidrira kožu, a sadrži i vitamin D. Ovo mleko za sunčanje možete naći i u običnoj bočici, ali sa sprej pumpicom mnogo lakše ćete ga naneti na celo telo. Pored brzog nanošenja, prednosti ovog mleka sa zaštitnim faktorom jeste i visoka vodootpornost.

Cena: 1.325 - na popustu: 925 dinara u Lilly drogerijama  / 200ml

5. Šaljić Pronasol

Šaljić Pronasol je prirodni melem za sunčanjem sa zaštitnim faktorom 40. S obzirom na prirodne sastojke, važno je da ovaj proizvod promućkate pre svake upotrebe. Idealan je za osetljivu kožu, i kožu sklonu alergijama i iritaciji.

Prirodni sastojci čuvaće vašu kožu od isušivanja i perutanja. Masnije je teksture i dugo ostaje na koži. 

Cena: 1.249 dinara u Lilly drogerijama / 200ml

6. Sundance krema

Sundance krema sa zaštitnim faktorom 50 je zasluženo jedna od najprodavanijih krema za sunčanje. Ukoliko ste u potrazi za visokim faktorom + kvalitetnom kremom + pristupačnom cenom - na pravom ste mestu. 

Pored visoke zaštite od sunčevih zraka, ova krema pruža hidrataciju i divan osećaj na koži. Kremaste je teksture, pa ostavlja film na koži. Krema je vodootporna i idealna za sve tipove kože.

Cena: 479 dinara u DM marketima / 100ml

Pročitaj i kako da ZDRAVO POCRNIŠ bez izgorele kože! Ovo je trend za leto 2023. godine

Fotografije proizvoda: Lilly / DM screenshot

Постави коментар

0 Коментари